Benut u alle potentieel? Vraag advies aan een expert koelsmeermiddelen

Uw productie draait goed. Kan het nog beter?

U heeft veel aan uw hoofd. De machines draaien volop en u komt tijd te kort. U gebruikt bepaalde koelsmeermiddelen omdat u het altijd al zo gedaan hebt. U gebruikt wel een refractometer, maar hoe moet u die nu ook weer kalibreren? En wat met de waterkwaliteit? Al bij al draait uw productie goed. Maar wellicht kan het nog beter? Vraag het aan een expert koelsmeermiddelen.

Welke meerwaarde brengt een expert u?

Bij TylcoLube laten we ons graag uitdagen en nemen we uw productieproces onder de loep.

Het aanbod aan koelsmeermiddelen is heel groot. Wij kennen de pro’s en contra’s en weten exact wat u nodig heeft. We luisteren naar uw ervaringen, behoeften en wensen. Ook houden we rekening met het verspaningsproces, de gebruikte materialen en de specifieke vereisten in bepaalde toepassingen. Denk maar aan bepaalde homologaties in de luchtvaart- of voedingsindustrie.

Ook het onderhoud van uw emulsie heeft veel impact op de kwaliteit en de levensduur ervan. Daarom hechten wij daar heel veel belang aan. Wij adviseren u en leiden u op om de tools op een correcte manier te gebruiken.

Tylco Lube gaat nog een stap verder

Zijn de resultaten van uw eigen analyse of van de on-site analyse van Tylco Lube niet éénduidig? Dan zorgen wij voor een bijkomende analyse in ons laboratorium in Zwitserland. Deze geeft u dan definitief uitsluitsel over de waterkwaliteit, het percentage vreemde olie, het percentage bacteriën, de druppelgrootte, de aanwezige zouten. U krijgt een gedetailleerd overzicht en beeld van uw emulsie. Zo haalt u het beste uit uw Blaser-koelsmeermiddel.

U merkt het: Tylco Lube levert niet alleen kwalitatieve producten maar ook een hoogstaande service. Wij ondersteunen u echt: opleidingen, on-site analyses, diepgaande analyses in ons labo in Zwitserland. Wij denken met u mee en doen voorstellen om uw prestaties te verbeteren.

Ja, ik wil mijn productie optimaliseren dank zij de expertise van Tylco Lube.