Een goede service voor, tijdens en na het omschakelen

Een performante  service bieden aan onze klanten is één van onze basiswaarden. Daar gaan we voor, iedere dag opnieuw.
Samen streven we naar minder omsteltijden, een betere kwaliteit en lagere verbruiken van uw koelsmeermiddel en olie. Daardoor worden uw effectieve productietijden gemaximaliseerd en kennen uw  dure snijgereedschappen een langere standtijd.

De analyse van uw productie­­omgeving

Iedere productie-situatie is uniek. We vinden het dan ook heel belangrijk om eerst grondig uw proces, de huidige condities, uw verwachtingen en vereisten te analyseren.

Aanbeveling op uw maat

Op basis van de analyse werken we een voorstel uit op maat van uw onderneming. Alleen met het juiste product en de aangepaste service kan u immers uw doelstellingen realiseren.

Testen en bijsturen

We testen het aanbevolen product in uw operationele omgeving. Wij volgen de verschillende parameters op regelmatige basis op en sturen samen met u naar het vooropgestelde doel.

Omschakelen zonder zorgen. Wij ondersteunen u

Omschakelen van een koelsmeermiddel, snij- of slijpolie vergt veel aandacht en een zorgvuldige planning. U informeert en betrekt ook uw medewerkers hierbij. Zowel voor als tijdens dit proces, begeleiden en ondersteunen wij u graag.

Wij voorzien:

  • Planning en procedures over reinigen en vullen machines
  • Basisopleiding voor de operatoren en betrokkenen
  • Regelmatige on-site bezoeken en controles van de aangemaakte emulsies

Wij helpen u om het maximum uit uw product te halen

Smeermiddelen, koelsmeermiddelen, snij- en slijpoliën kunnen pas renderen indien ze in optimale omstandigheden kunnen functioneren. Geruggesteund door onze leveranciers en dankzij de jarenlange ervaring in diverse sectoren, delen wij graag onze expertise.

Wij doen dit door:

On-site analyses

  • Controle van kwalitatieve aspecten zoals geur, aanwezige lekolie, schuimgedrag.
  • Controle van kwantitatieve factoren zoals concentratie, pH, druppelgrootte en hardheid

Labo-analyses

  • Pro-actief of op basis van een afwijkende parameter worden gedetailleerde labo-analyses doorgevoerd

Adviezen

  • Op basis van de on-site en labo-analyses worden adviezen gegeven om de kwalitatieve standtijd van het smeermiddel, koelsmeermiddel, snij- en slijpolie te maximaliseren

Opleidingen

  • Tylco Lube organiseert ook opleidingen voor operatoren, afdelingshoofden en management.  Zo krijgt iedereen meteen de juiste tools om tot de beste resultaten te komen.

Overtuigd van onze aanpak?