Denk aan je medewerkers en het milieu: werk bactericidevrij

Koelsmeermiddelen, potentiële broeihaard voor bacteriën

Bacteriën zijn de vijand van een stabiele en kwalitatieve emulsie. Veel koelsmeermiddelen voegen bactericiden toe om deze bacteriën in emulsie onder controle te houden. Formaldehyde-derivaten en boorzuur irriteren echter de huid en zijn slecht voor het milieu. Daarenboven werken ze slechts op korte termijn. De bacteriën worden resistent en zijn steeds moeilijker te verwijderen uit het systeem.

Het Bioconcept Blasocut geeft de bacteriën geen kans

Reeds meer dan 40 jaar terug ontwikkelde Blaser Swisslube dit unieke bioconcept.

Hoe gaat dat in zijn werk? Blasocut creëert op een veilige en natuurlijke manier de ideale omstandigheden voor schadeloze micro-organismen. Deze koloniseren als eersten de emulsie en geven zo de ongewenste bacteriën geen kans.

Het is een natuurlijke stabilisator die de eigenschappen van de emulsie niet wijzigt. Ook uw medewerkers zullen tevreden zijn. Huidirritaties en een slechte invloed op het milieu behoren tot het verleden.

Maak kennis met het volledige gamma Blaser-producten

Tylco Lube stelt u een heel gamma van Blaser producten voor. In functie van uw proces, de te verwerken materialen en uw wensen bieden wij u een veilig en doeltreffend koelsmeermiddel aan. Wij werken graag een vrijblijvend voorstel voor u uit. Contacteer ons vandaag nog.